Suministros industriales, ferreteria y bricolaje

Qui som

Durant els darrers anys de desenvolupament tecnològic en l’àmbit Industrial s’han dut a terme importants canvis dins el mercat del Subministrament Industrial.
Les exigències de Qualitat al subministrament, competivitat  en els preus, l’excel•lència en el servei tècnic i post-venda, i sens dubte la tendència a la globalització, configuren un escenari cada cop més rigorós a les organitzacions.

Al 1987 va néixer HARD GRUP de la coincidència en les apreciacions d’aquestes realitats per part d’un grup d’importants empreses del sector.

tienda-herco

El convenciment que, la col•laboració proveïdor-client i la qualitat en el servei i el tracte personal i tècnic son valors que no haurien de desaparèixer, si no més aviat s’haurien de potenciar i que la capacitat de negociar amb les empreses proveïdores, cada cop amb mes poder, són fonamentals,ens van portar a la creació d’aquest Grup.
Aquesta visió, actualment una realitat, ens permet oferir avui en dia als nostres clients les millors marques del mercat, un ampli ventall de productes i uns preus molt competitius.
La força del nostre Grup ens permet un completíssim coneixement de les fonts de subministrament i de nous desenvolupaments en l’àmbit mundial, junt amb la possibilitat d’oferir les més altes quotes de qualitat tant amb els productes com en els serveis que oferim als nostres clients.
Hard Grup és una eina molt important  en la qual la nostra empresa s’ha recolzat amb la finalitat de complir el nostre objectiu principal, satisfer les expectatives que els nostres clients tenen dipositades en la nostra empresa.
El nostre catàleg és un fruit més de les sinergies obtingudes per aquesta agrupació i un exemple clar de les possibilitats de futur. Un futur que tenim que forjar dia a dia amb el nostre treball, dedicació, il•lusió i eficàcia, senyes inequívoques de la identitat de totes les empreses que formen HARD GRUP, i que són les que ens han conduit a la culminació d’aquest catàleg,  i que , esperem que sigui una valuosa  font d´informació i un nou mitjà per la mútua col•laboració que defensem i proposem en cada acció, amb l´únic i fonamental destinatari:

ELS NOSTRES CLIENTS.